Applet nije učitan?? Internet bankarstvo vam svako malo stvara probleme?


applet-nije-ucitanJeste li danas imali problema s pristupom internet bankarstvu ili e-poreznoj? Ne možete otvoriti e-poreznu u ključnom trenutku? Danas je 15. i krajnji rok za predaju posljednjih ID obrazaca za 12. mjesec 2013. godine danas je ključan trenutak!

Ni na koji način ne možete natjerati internet bankarstvo da proradi? Stalno iskače “Applet nije učitan”!!! Podatke unesete u obrazac e-porezne ali ga onda nikako ne možete potpisati? Znate da je potrebna nadogradnja Java-e ali to se uvijek zakomplicira? Da bi se mogli usredotočiti na Vaš primarni posao, prepustite probleme ove vrste nekom drugom.
Prilikom prve pojave problema nazovite ENTER j.d.o.o. i oslobodite se frustracija prilikom neuspješnih nadogradnji. Ukoliko ste i danas imali probleme prilikom prijave a niste ih još riješili, nazovite 091/520-5575.Ovu vrstu poteškoća uspješno rješavamo “na daljinu”. Spojimo se na Vaše računalo i podesimo sve u najkraćem mogućem roku.

Nemojte dozvoliti da se zbog ovakvih tehničkih sitnica dovedete u situaciju da prekoračite krajnje rokove predaje poreznih izvješća i snosite sankcije ili riskirate visoke kazne.